UtbudsdagDet närmar sig öppning av årets utställning på Wanås Konst och i eftermiddags var det dags för utbudskväll för lärare. De välkomnades av fem barn som berättade om vad de precis upplevt under en timmes besök på Wanås. I ateljén berättade vi sedan om årets späckade utställningsprogram, tillgänglighetsprojektet X-LARGE, om rimsekter, ramssekter och träworkshops, Skapande skola och mycket mer. Fulla av information gav vi oss tillsammans ut i parken för att få en försmak på vår nya audioguide, vi lyssnade till elever som berättade om konstverk ur som samlingen som väckt deras intresse. Som avslutning på dagen fick vi åter upp värmen i en dansworkshop och föreställning med dansaren och koreografen Rachel Tess som är aktuell i årets utställning.

Tack ni modiga lärare som vågade skaka loss och låta dansen komma riktigt nära. Vi hoppas att vi får träffa er och era elever i år!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.