WorkshopDet råder hektiska dagar på Wanås, på söndag öppnar årets utställning. Det hindrar oss inte från att genomföra ett väldigt inspirerande konstnärsmöte med elever från estetiska programmet på C4-skolan, Kristianstad och konstnärerna Magnus Thierfelder och Carl Lindh. Under två dagar fick eleverna gå ”back to basics” och träna sitt seende och hörande, två sinnen som är centrala i Magnus och Carls konstnärsskap.

Vi fick alla en rejäl dos inspiration! Tack Magnus och Carl och alla elever

WorkshopWorkshopWorkshopWorkshopLyssningsstrutarI parkenCarl LindhMagnus Thierfelder & Carl LindhWorkshopWorkshopLyssningsövningWorkshopWorkshopWorkshopWorkshopWorkshopWorkshopWorkshopWorkshopWorkshopWorkshopWorkshopWorkshopHela gänget!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.