WorkshopIgår öppnade årets utställningar på Wanås Konst. Året bjuder på fyra olika utställningar/projekt och ett av dem är ett samarbete med Skånes Dansteater i Malmö. Det är ett samarbete som sträcker sig över tre års tid och där vi tillsammans ska utforska förhållandet mellan dans och skulptur, arbeta tillsammans med pedagogik och med tillgänglighet.

Melody Putu är dansare på Skånes Dansteater och igår höll han i en workshop där alla som ville kunde prova på en traditionell sydafrikansk dans som härstammar från gruvarbetare. Vi började med att göra vristband av kapsyler i vår ateljé, därefter gav vi oss ut i parken och Jene Highstens verk Grå Mussla blev vårt rum.

Tack till alla modiga som dansade!

Melody Putu kommer att finnas på Wanås vid olika tillfällen från augusti till november i år för att arbeta med workshops. För mer information, se vår hemsida

Melody PutuWorkshopVristbandVristbandGummistöveldansGummistöveldansGummistöveldansGummistöveldansGummistöveldansMelody PutuGummistöveldans

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.