insekter, rimsekter, ramsekterVarje år skapar vi nya workshops utifrån årets utställningar och projekt. I år arbetar vi med insekter, rimsekter och ramsekter med årskurs 1-6. Utgångspunkten är årets barnbok Hur man blir en sten – och andra sånger från svinskogen av Martina Lowden och Klara Kristalova.

Den heter ”Hur man blir en sten” och handlar om allt ett barn kan bli. Träd, stenar och insekter berättar om sina liv och undrar vad det är som är så bra med att vara människa. Är det inte trist att utan vingar, grenar, gift och rötter? Skulle vi inte vilja vara blommande som äppelträd eller osårbara som gråstenar?

Martin Lowden (22.03.2014 Borås Tidning)

Workshopworkshopworkshopworkshopworkhsop

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.