IMG_1706Vi träffade Paul Crook som är ansvarig för konstklubben Duchamps & Sons på Whitechapel.

När skolorna gått på sommarlov passade vi på att åka till London på inspirationsresa, det blev fyra fullspäckade dagar som avslutades med Marina Abramovics verk 512 hours på Serpentine Gallery. Är du nyfiken på att höra mer om resan kommer Elin Magnusson att föreläsa på Bror Hjorts Hus under hösten och berätta mer om de erfarenheter vi tog med oss hem.

IMG_4927Barn och unga har skapat koreografi tillsammans med Marie Forbes, dansare på Siobhan Davies Dance.

IMG_4940Vi träffade Katie Waldegrave grundaren av First Story – en organisation som stödjer och vill inspirera till kreativitet, läs- och skrivkunnighet och självförtroende i särskilt utsatta skolor och områden i England. Vi hade turen att kunna närvara vi en av deras bokreleaser på St: Gabriels College i Brixton.

IMG_4948Och så besökte vi utställningar tills fötterna värkte…

IMG_4895

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.