aktivatjejer2Aktiva Tjejer testar tillgängligheten på Wanås Konst!

Förra veckan bjöd vi in Aktiva Tjejer från Malmö att vara tillgänglighetsexperter. Vi tog oss runt i parken och vi massor med värdefulla tips. Med tjejernas tips arbetar vi nu vidare med att förbättra tillgängligheten på Wanås Konst.

AKTIVA TJEJER

Aktiva Tjejer är en samlingspunkt för och av tjejer med någon form av funktionsnedsättning. De träffas regelbundet för att utvecklas genom motion, gemenskap och en rolig fritid. Till Aktiva Tjejer kan man komma precis som den man är. De gör allt från att prova på olika idrotter till att gå på bio, dansa, shoppa, ha film- eller pysselkvällar, spela spel eller bara vara tillsammans. Läs mer om Aktiva Tjejer

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.