Terrible beautyNu är vi igång och jobbar för högtryck med 2015 års utställning och program. Här kommer en kort sammanfattning av programmet:

Söndag 17 maj – Söndag 1 november, Barriär – Konst från Sydafrika

Vernissage för Barriär 17 maj kl. 13.00

Säsongens konstnärer: Igshaan Adams, Kudzanai Chiurai, Hanneli Coetzee, Nandipha Mntambo, Mary Sibande, James Webb m.fl.

Sommarsäsong. Årets stora utställning är ”Barriär”. 2015 års konstnärer kommer från Sydafrika och tar sig an barriärer som tema och Wanås som plats. Konstverken breder ut sig inne och ute, är av textil och diabas, de hörs och syns.

Performance i fokus. Vi undersöker performance som ägt rum på Wanås under åren och presenterar nya. Ta del av Walk & Talk – konstnärssamtal i parken och live performance i ett rikt program under hela säsongen.

Barnboken. Den femte barnboken utspelar sig på Wanås bland konsten och i naturen, i verkligheten och fantasin. Boken kombineras med en utställning och bilderna slingrar sig på boksidorna och ut på väggarna. Barnbokens premiär firas i juni med ett särskilt boksläpp för barn.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.