IMG_0616Bakom stängda dörrar händer det grejer! Igår fick konsthallen agera workshoplokal när dansaren och koreografen Peter Mills bjöd in till ett konstnärsmöte. Peter Mills arbetar just nu i ett Artist in Residency på Milvus Artistic Research Center, (MARC) i Kivik. MARC drivs av dansaren och koreografen Rachel Tess som bl.a. har skapat Souvenir, ett rum för dans, som var en del av Wanås Konst utställningsprogram 2014.

Konstnärsmöte är en del av Wanås Konst pedagogiska program. Genom konstnärsmöten får barn, unga och vuxna möjligheten att arbeta direkt med en konstnär. Igår deltog medlemmar ur Östra Göinges nätverk för integration i en workshop med Peter Mills. I ett rasande tempo fick vi göra en mängd spännande uppgifter som alla var kopplade till möten/rörelser.

IMG_0598IMG_0611IMG_0602IMG_0631IMG_0635IMG_0651IMG_0653IMG_0671IMG_0680IMG_0686

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.