testworkshop1För oss är det här en hektisk och kul tid på året, vi arbetar för högtryck med årets utställning och vi tar fram nya workshops! Vi testar och testar igen, och kanske igen. Vi arbetar både inomhus i vår ateljé men även parken är en plats för workshops.

Förutom workshops för skolor gör vi vi alltid en öppen workshop för alla våra besökare under sommaren, och så arbetar vi med flera specialprogram. Under våren kommer vi att gästa Littralund och erbjuder en drop-in workshop i stadshallen under familjedagen den 18 april. I början av sommaren arrangeras En hållbar dag på Wanås och då kan alla som vill delta i en workshop. I höst är det dags för Bästa Biennalen och då laddar vi med ett fullspäckat program för barn, unga och vuxan under hela höstlovet v. 44.

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna från Wanås Konst pedagogik här på bloggen!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.