Våren är här och i veckan drar vi igång två nya roliga projekt som kommer att löpa under hela våren!

IMG_6237Idag besökte vår pedagog Maja Magnusson Odals Resursenhet för att sätta igång ett nytt projekt. Under våren kommer eleverna få bekanta sig med årets nya utställning och konstnärer. Idag berättade Maja om årets utställning och tillsammans gjorde de en bildanalys och samtalade kring ett av årets nya konstverk. Med sig från skolan fick vi flera intressanta frågor till konstnären Igshaan Adams som är aktuell i årets utställning Barriärer! – med konstnärer verksamma i Sydafrika.

färgfika1På fredag blir det färgfika! Då drar vi igång ett Skapande Skola projekt med Silviaskolan i Hässleholm. Under våren ska eleverna få bekanta sig med Jacob Dahlgrens konstnärsskap och med inspiration från honom kommer vi att prova på flera olika tekniker.

Vill ni se mer av projekten så kommer uppdateringar löpande här på bloggen och på vår Instagram @wanaskonst

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.