Puryear1

EN LÅNGSAM DAG PÅ WANÅS
Slow Art Day på Wanås. I Brooklyn, Rom eller Knislinge? Upplev några verk i Skulpturparken långsamt och träffa andra för ett samtal. Med Risa Larsen och Kent Larsen från Mudita Yoga på Österlen, pedagog Elin Magnusson, och konstnärlig ledare Elisabeth Millqvist. Lördag 11 april. Du upplever själv verken innan samtalet
kl. 14. Välkomna! Mer om Slow Art Day på Wanås.

Fri entré under Konstrundan !

……………………………………………………………………………………

A REALLY SLOW DAY AT WANÅS
Slow Art Day at Wanås. In Brooklyn, Rome or Knislinge? Experience a few works in the Sculpture Park slowly and meet up for a talk. With Risa Larsen and Kent Larsen from Mudita Yoga, Österlen, Educator Elin Magnusson and Artistic Director Elisabeth Millqvist. Saturday April 11. Experience the works on your own and meet up for a talk at 2pm. More about Slow Art Day at Wanås.

Free admission during Konstrundan!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.