IMG_1111

Nu har vi startat upp Wanås Konst Klubb! I helgen drog vi igång med en inspirerande tvådagars-workshop med konstnären Linda Bäckström som tillsammans med konstnären Martin Petéus arbetar med projektet Berättelser i en väska som drivs med stöd från Arvsfonden. Läs mer om Berättelser i en väska här

Wanås Konst Klubb riktar sig till ungdomar i åldern 13-19 år. Genom klubben vill vi ge unga människor chansen att utanför skolan lära känna Wanås Konst, få en inblick i hur arbetet på en konstinstitution fungerar och framförallt utforska sin kreativitet! Under våren kommer medlemmarna att möta årets aktuella konstnärer, arbeta i workshops ledda av Wanås Konst pedagoger och gästande konstnärer. Som avslutning beger vi oss på konstresa till Malmö.

Låter det spännande! Klubben träffas på vardagar efter skoltid vid fem tillfällen under våren. Det är helt kostnadsfritt och vi bjuder på kvällsmat så att kreativiteten inte störs av kurrande magar. Det är inte för sent att anmäla dig om du vill vara med! Skicka ett mail till elin@wanaskonst.se

IMG_1116IMG_1120IMG_1130IMG_1143IMG_1146

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.