Vi tar inte sommaruppehåll! Hela sommaren kan barn och vuxna som besöker oss ta del av Wanås Pedagogiks dagliga workshop.

IMG_6975[8]

 

 

 

 

 

 

 

 

Våra workshops inspireras av årets utställningar. Det kan vara genom att ta till vara på ett konstverks materialanvädning, idé eller tillvägagångssätt. Sommarens workshop hämtar inspiration från Hannelie Coetzees nya konstverk, Den gamla suggan mellan träden, där hon med hjälp av stora stockar har byggt ett porträtt av ett vildsvinshuvud.

 

 

 

 

 

 

I sommarens workshop jobbar vi också med trä. Vi bearbetar ytan på skivor av avsågade trästockar och gör bilder och mönster med hjälp av brännpenna och dremel. Genom att stryka ytan med finmalen kol kan vi göra ett avtryck av trädets årsringar och den bild vi har skapat.

IMG_1605

 

 

 

 

 

 

Under juli månad är workshopen öppen varje dag, mellan 13.00 och 15.00. Under augusti, helger mellan 13.00 och 15.00. Välkomna!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.