_Wanås Konst_Jacob Dahlgren_PrimaryStructure_Photo Wanås Konst_3
Upptäckare i Jacob Dahlgrens konstverk Primary Structure

Nu är den här! Konstexpeditionen – Förskolans guide till Wanås Konst. Vad är natur och vad är konst? Titta, känn och lyssna! Vi har tagit fram en praktisk guide för de yngsta besökarna med karta och pedagogiska övningar.

Ladda ner kostnadsfri PDF här KONSTEXPEDITIONEN_print och skriv ut! Vi har valt ut våra favoriter i parken och med hjälp av guiden tar ni er runt på egen hand.

Tänk på att anmäla ert besök innan ni kommer. Till Wanås Konst kommer många skolklasser som samsas på området. För att alla ska få en bra upplevelse hos oss vill vi veta hur många som rör sig i parken. Det är jätteviktigt för vår statistik. Anmäl ert besök via hemsidan: www.wanaskonst.se eller på telefon: 044-660 71

Förskolegrupper samt medföljande pedagoger går gratis.

IMG_9062

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.