48743720

Den här veckan har vi, Elin och Edith, praktiserat här på Wanås Konst. Vi är två sjundeklassare från Snapphaneskolan i Knislinge som tycker om att spela piano, fotografera och rida.

Vi har fått testa på att jobba i shopen, där vi har fått packa upp och prismärka nya varor och även städat. Vi har varit med på en visning i parken, kostallet och två workshops med olika skolklasser. Vi har också kollat så att Jenny Holzers Wanås Wall såg bra ut och syntes. Idag, torsdag, har vi förberett inför en workshop om drömmar som hör till Nathalie Djurbergs och Hans Bergs nya konstverk In Dreams.

Det har varit väldigt roligt och lärorikt att praktisera på Wanås Konst, och vi skulle gärna göra det igen. Vi har gjort många olika saker, vi har fått se hur det går till när man arbetar i en shop, och hur det är att vara en guide. Vi har sett till att olika konstverk ser bra ut och sågat rör till en workshop.

Vi vill tacka för att vi har fått praktisera här på Wanås och för att vi har fått bra erfarenheter!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.