Ta med er intrycken från konsten och arbeta vidare med dem på skolan! Gör en egen workshopstation på skolgården som Kyrkhults skola gjorde efter besöket på Wanås. Vilka konstverk skulle ni vilja fördjupa er i? Gör som Smultronställets förskola som har testat en massa olika material och tekniker med inspiration från några av konstverken i parken. På Stenbackaskolan fick åk 9 arbeta vidare med upplevelserna i parken och göra en tolkning av ett konstverk i parken som på något sätt påverkat dem. En av eleverna valde att tolka Robert Wilsons verk A house for Edwin Denby.  Se vad hen hittade på här

IMG_0326 (1)
På Kyrkhults Skola har man byggt upp en workshop med inspiration från besöket på Wanås Konst.
IMG_9153
Bygg en bild med hjälp av pixlar gjorda av trädstumpar.
FullSizeRender (7)
Smultronstället förskola har jobbat vidare med flera olika konstverk. Här gör dom tryck med sin egna version av Jacob Dahlgrens konstverk Primary Structure som inspiration.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.