Vem älskar inte nya projekt och utmaningar!? Höstterminen är igång och vi drar igång nya projekt. Vår vision är att alla, oavsett bakgrund, förkunskaper eller funktionsvariationer ska ha tillgång till konsten på Wanås Konst. Vi vill att konsten ska öppna dörrar till allas kreativitet. Vi strävar efter att skapa bästa möjliga förutsättningar efter allas behov och att vara tillgängliga och inkluderande.

Vi ser dagligen hur konsten inspirerar och hur kreativitet formar unga människors ambitioner och förmågor. Vårt mål är att barn och unga ska bli ”konsttrygga” och ta med den tryggheten när de upptäcker konst på Wanås och på andra platser.

img_9920Vill du arbeta med oss i ett projekt, kontakta vår pedagog Elin Magnusson på elin@wanaskonst.se eller 044- 31 25 563

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.