Den här veckan har vi dragit igång vårt stora skapande skola projekt Världens Hem med Älmhults kommun. Nära tvåtusen barn och unga från grundskolan i Älmhult kommer under hösten att besöka Wanås för att upptäcka och uppleva konst. Projektet sträcker sig över hela läsåret och under våren kommer vi att hålla massworkshops i Älmhult. Som avslutning kommer en liten grupp elever från högstadiet möta och arbeta tillsammans med konstnären David Svensson som ligger bakom rondellgestaltningen Världens Hem som invigdes i Älmhult den 6 juni i år.

Följ projektet här på bloggen och på vår Instagram wanaskonst

img_9969
Årskurs 1-3 provar på att göra leranimationer.
img_9982
Vad vill du bygga? – eleverna får göra snabba skisser till ett konstverk i lera.
img_9977
En sköldpaddsparad

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.