IMG_0192

Konst, Knopar & Böcker – En ny kreativ mötesplats för barn och unga

for english please scroll down

Säsongen 2017 inleds med en ny fritidsaktivitet för kommunens barn och unga! Konst, Knopar & Böcker är till för alla mellan 8 och 18 år. Vi slår upp dörrarna den 12 februari då vi har Prova-på-söndag. Denna dag är även vuxna välkomna i sällskap av barn.

Varje vecka kommer man sedan att kunna testa nya aktiviteter. Tillsammans upptäcker och upplever vi konst, natur och berättelser. Det blir en plats där nya vänner kan mötas och vid varje tillfälle kommer det att finnas tid för fika och prat.

Konst, Knopar & Böcker är ett samarbete mellan Wanås Konst, Sibbhults scoutkår och biblioteken i Östra Göinge. Tillsammans skapar vi en kreativ mötesplats där vi träffas varje torsdagseftermiddag, fram till mitten av april.

img_0463

Tillsammans med en pedagog kommer barn och unga att få arbeta utifrån konsten i parken. Konstnärernas idéer, metoder eller materialval kommer att bli vår inspiration. Together with an educator kids will get the opportunity to create inspired by the art in the park. The artist’s ideas, methods or choice of materials will be our inspiration.

PROGRAM

PROVA-PÅ-SÖNDAG 12 FEB, KL 13–17

Träffa oss, upptäck Wanås och testa olika aktiviteter. Vuxna välkomna i sällskap av barn. Vi bjuder på fika.

VARJE TORSDAG FEB – APRIL, KL 15–17

Varje torsdag har du chansen att testa nya aktiviteter, material och tekniker. Tillsammans upptäcker och upplever vi konst, natur och berättelser, fikar och pratar.

Torsdagar i feb: 16 & 23

Torsdagar i mars: 2, 9, 16, 23 & 30

Torsdagar i april: 6

PÅSKLOVS FINAL TORSDAG 13 APRIL, KL 11–17

En heldag på påsklovet. Vi bjuder på lunch.

Alla aktiviteter är gratis. Ingen föranmälan krävs.

Hitta hit: Wanås ligger ca 3 km utanför Knislinge på vägen mot Hässleholm. Åk bil eller cykel direkt till Wanås eller ta bussen till Knislinge Busstation, där vi hämtar dig 15 minuter innan aktiviteten börjar.

Vill du veta mer? Maila till malin@wanaskonst.se eller gilla Wanås Konst Pedagogik på Facebook!

Art, Knots & Books – A creative new meeting hub for kids

We start this season with a new spare time activity for kids living in Östra Göinge. Art, Knots & Books is for everyone between 8 and 18 years old. The first time will be February 12 when you can come and try. This day adults too are welcome in the company of kids.

Each time you’ll be able to try new activities. Together we’ll explore and experience art, nature and stories. It will be a place where new friends meet and each time we’ll make time for a “fika”.

Art, Knots & Books is a co-operation between Wanås Konst, the Scouts in Sibbhult and the Libraries in Östra Göinge. Together we create a creative meeting hub where we’ll get together each Thursday afternoon, until the middle of April.

PROGRAM

TESTING SUNDAY FEB 12, 1– 5 PM

Meet us, explore Wanås and try different activities. Adults are welcome in the company of children. We offer a ”fika”.

EVERY THURSDAY 16 FEB – APRIL 3–5 PM

Every Thursday you can try out new workshops, different materials and different techniques. Together we discover art, nature and stories. We offer a ”fika”.

Thursdays in Feb: 16 & 23

Thursdays in Mars: 2, 9, 16, 23 & 30

Thursdays in April: 6

FINAL THURSDAY APRIL 13, 11AM –5PM

A full day during the Easter. We offer lunch free of charge.

FIND US

You find Wanås ca. 3 km. from Knislinge on the way to Hässleholm. Go by car or bike directly to Wanås or by bus to Knislinge Busstation, where we will pick you up 15 minutes before the activities start.

En reaktion på “Konst, knopar och böcker!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.