Under hela läsåret 16/17 har vi mött nära 2000 grundskoleelever i Älmhults kommun i ett stort skapande skola projekt. Projektet har sin utgångspunkt i konstnären David Svensson offentliga rondellgestaltning Världens hem. En del av projektet är ett konstnärsmöte med David Svensson och 30 elever från Linnéskolan i Älmhult. För drygt en vecka sedan drog vi igång med en träff i Älmhult. I konstnärsmötet möts elever från förberedelseklass och elever från en annan klass. Tillsammans arbetar de med flaggor, till en början i gemensamma skisser som till slut kommer att bli stora målningar på elevskåpen på skolan. Håll utkik här på bloggen och på vår Instagram för att följa mötet!P1010351IMG_1100

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.