Påsken är här och vi bjuder in till en familjedag och satsar på de allra minsta besökarna. Imorgon torsdag 13/4 är det familjedag, kom och bygg mobiler, ge gamla böcker nytt liv och gör en smörkniv! Ingen föranmälan krävs och vi bjuder på alla på korv, vegetarisk och inget fläsk. Vi samarbetar med scouterna i Sibbhult och biblioteken i Broby.

På lördag och söndag (15-16/4) satsar vi på en dansperformance för de allra minsta. Den Kosmiska Havsträdgårdspassagen är en babyperformance av Peter Mills. För bebisar 2-18 månader med upp till två vuxna

Föreställningar: lördag och söndag 15 & 16 april kl 13. Boka plats info@wanaskonst.se
Längd 45 – 60 minuter
Samproduktion: MARC, Riksteatern och Riksteatern Skåne

Välkomna till påsken på Wanås Konst!

FullSizeRender

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.