Wanås Konst barnbokserie är ute och rör på sig! Det är dags att besöka årets Litteralund i Lund! På söndag den 23 april kl. 11-16 kommer ni att hitta våra pedagoger Elin och Malin bland rimsekter och insekter på Stadsbiblioteket i Lund. Vi dyker ner i boken Hur man blir en sten – och andra sånger från svinskogen skriven av Martina Lowden och med bilder av Klara Kristalova. Kom och hälsa på och gör egna bilder!

Under tisdagen bygger vi skulpturer med skolklasser på Stenkrossen. För er som planerar att besöka konferensen finns det möjlighet att lyssna på ett samtal med barnlitteraturforskare Maria Lassén-Seger med illustratören Clara Dackenberg och Elisabeth Millqvist, verksamhetsledare på Wanås Konst. Samtalet kommer att beröra bilderböcker som inte låter sig ålderkategoriseras.

IMG_1484

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.