Vårt samarbete med Litteralund fortsätter och det är vi väldigt glada för. Det var så inspirerande att möta alla barn och vuxna som älskar böcker under familjedagen på stadsbiblioteket! I år gjorde vi en smygtitt på den senaste i Wanås Konsts barnboksserie, Upp upp i högsta trädet, med text av Thom Lundberg och bilder av Per Enoksson. Vi inspirerades av Per Enokssons bilder och hans sätta att blanda olika tekniker. Boken släpps den 9 juni och tar oss med till en tid då krigen avlöste varandra och vi får möta snapphanar, ett modigt syskonpar och en feg ponny.

Familjeworkshop på stadsbiblioteket i Lund
Familjeworkshop på stadsbiblioteket i Lund.
Första 4 illustrationer till boken__
Ur boken Upp upp i högsta trädet, text Thom Lundberg och bild Per Enoksson.

En reaktion på “Wanås Konst ♥ Litteralund

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.