Wanås Konst Pedagogik 2018!

Vi planerar det pedagogiska programmet för 2018. Varje år skapas visningar och workshoppar utifrån de nya utställningarna. Har du förslag på vad du skulle vilja se i vårt program, kontakta Ansvarig pedagog Elin Magnusson

NYTT! Vill du ha senaste nytt vad som händer inom Wanås Konst Pedagogik, anmäl dig till vårt nyhetsbrev här. Första utskicket sker i december 2017.

Wanås Konst ♥ Skapande Skola

Vi har haft en otrolig höst då vi har haft förtroendet att möta samtliga grundskoleelever i Östra Göinge och Osby kommuner, totalt nära 3400 elever. Under hösten har alla elever upplevt och utforskat konsten på Wanås Konst genom visningar i parken och praktiska workshoppar. I november/december är våra guider på turné och gör återbesök på alla skolor där de följer upp besöket på Wanås med nya workshoppar.

Vill du arbeta tillsammans med Wanås Konst i ett skapande skola projekt? Vi har erfarenhet av att arbeta med allt från enstaka klasser till hela kommuner. Kontakta oss för att planera ett projekt och ansök om finansiering hos Skapande skola, ansökningstiden för läsåret 2018/19 är den 4 januari-1 februari 2018.

Läs mer om skapande skola och ansök http://www.kulturradet.se/sv/Skapande-skola/

Gör Wanås Konst till ditt klassrum

Boka ett besök på Wanås Konst tillsammans med dina elever eller kollegor. Vi har högt tryck på våra bokningar därför rekommenderar vi att ni bokar med god framförhållning för att vara säkra på att ni kan komma just den dagen ni önskar. Bokning sker via vårt bokningsformulär, du hittar det här.

Välkomna till Wanås Konst Pedagogik 2018!